۞ بانک اطلاعات حقوقی :

در این وب سایت تلاش گردیده است اطلاعات حقوقی مفید و کاربردی، با هدف ارتقاء دانش حقوقی کشور، به طور رایگان در اختیار شما کاربران عزیز قرار گیرد.

موقعیت شما : صفحه اصلی » پرسش و پاسخ » حقوق مدنی » منوی‌های سمت راست
  • شناسه : 11340
  • ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۸
  • 1316 بازدید
توارث و حادثه بمباران
برقراری رابطه توارث بین اشخاص فوت شده در یک حادثه بمباران

برقراری رابطه توارث بین اشخاص فوت شده در یک حادثه بمباران

برقراری رابطه توارث بین اشخاص فوت شده در یک حادثه بمباران سئوال:  در صورتی که اشخاص از یکدیگر ارث می­برند در یک حادثه بمباران فوت نمایند و تاریخ آن مشخص نباشد ولی تقدیم و تأخر فوت هیچ یک مشخص نباشد، آیا از یکدیگر ارث می­برند یا خیر؟ پاسخ: با توجه به اینکه در قانون مدنی […]

برقراری رابطه توارث بین اشخاص فوت شده در یک حادثه بمباران سئوال: 
در صورتی که اشخاص از یکدیگر ارث می­برند در یک حادثه بمباران فوت نمایند و تاریخ آن مشخص نباشد ولی تقدیم و تأخر فوت هیچ یک مشخص نباشد، آیا از یکدیگر ارث می­برند یا خیر؟

پاسخ:
با توجه به اینکه در قانون مدنی تعریفی از هدم بیان نگردیده و با توجه به اصل ۶۷ قانون اساسی و ماده ۳ قانون آیین دادرسی مدنی در این موارد قاضی با استناد به منابع معتبر فقهی و فتاوی معتبر حکم دعوا را بایستی صادر نماید در فرض سئوال حضرت امام (ره) در تحریرالوسیله مسأله ۳ جلد ۲ صفحه ۴۰۱ فتوا داده ­اند که انهدام به وسیله نقلیه (مانند ترن، هواپیما…) و یا در اماکن، به علت شدت برخورد انفجار، اصابت بمب موشک و نظایر آن از مصادیق هدم مشمول ماده ۸۷۳ قانون مدنی است.

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*