۞ بانک اطلاعات حقوقی :

در این وب سایت تلاش گردیده است اطلاعات حقوقی مفید و کاربردی، با هدف ارتقاء دانش حقوقی کشور، به طور رایگان در اختیار شما کاربران عزیز قرار گیرد.

موقعیت شما : صفحه اصلی » پرسش و پاسخ » حقوق مدنی » منوی‌های سمت راست
  • شناسه : 11337
  • ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۸
  • 4328 بازدید
تصادف
حادثه رانندگی مصداق هدم است و در فرضی که تقدم و تأخر فوت مشخص نباشد از یکدیگر ارث می­برند

حادثه رانندگی مصداق هدم است و در فرضی که تقدم و تأخر فوت مشخص نباشد از یکدیگر ارث می­برند

حادثه رانندگی مصداق هدم است و در فرضی که تقدم و تأخر فوت مشخص نباشد از یکدیگر ارث می­برندسئوال: پدر و پسری در حادثه تصادف فوت می­نماید تقدم و تأخر فوت آنها معلوم نمی­باشد؛ ورثه آنها یک نفر است که همسر مرد و مادر فرزند می­باشد. با توجه به نظریه مشورتی شماره ۳۰۸۶/۷ مورخ ۱/۶/۶۱ (هر گاه چند نفر […]

حادثه رانندگی مصداق هدم است و در فرضی که تقدم و تأخر فوت مشخص نباشد از یکدیگر ارث می­برند

سئوال:
پدر و پسری در حادثه تصادف فوت می­نماید تقدم و تأخر فوت آنها معلوم نمی­باشد؛ ورثه آنها یک نفر است که همسر مرد و مادر فرزند می­باشد. با توجه به نظریه مشورتی شماره ۳۰۸۶/۷ مورخ ۱/۶/۶۱ (هر گاه چند نفر که از یکدیگر ارث می­برند، در ضمن یک حادثه رانندگی فوت نمایند و تقدم و تأخر فوت آنها معلوم نباشد، از یکدیگر ارث نمی­برند) و نظریۀ شماره ۳۲۷۵/۷ مورخ ۲۷/۵/۷۷ فوت بر اثر تصادف با ماشین- ترن- هواپیما- انفجار- اصابت بمب و موشک از مصادیق هدم می­باشد. ولی فوت بر اثر زلزله از مصادیق هدم نیست و تحریرالوسیله امام در فصل دوم و مسأله سوم… حال با توجه به ۲ نظریه مخالف و تحریرالوسیله امام، آیا این دو از یکدیگر ارث می­برند یا خیر و اگر ارث می­برند، تمام ماترک به یک وارث می­رسد یا خیر؟ (منظور از یک وارث همان همسر و مادر فوت­ شدگان می­باشد) 


پاسخ: 
فوت پدر و پسر در ماشین در حکم هدم است و مطابق قسمت اخیر ماده ۸۷۳ قانون مدنی از یکدیگر ارث می­ برند، بدین صورت که با فرض زنده­ بودن یکی از مهدومین، میراث او طبق قانون مدنی احتساب و سپس همین روش در مورد مهدوم دیگر اجرا می­شود.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*